Samarbejdspartnere

Reservation af indkvartering.

Booking indkvartering portal for hoteller, pensionater, hytter og lejligheder i Den Tjekkiske Republik, men også i mange lande. På hjemmesidenwww.ubytovani-ubytovani.cz præsenteres fotografier og prisliste. 
Hvis du er en lejlighed, sommerhus, gæstehus eller hotel interesserer dig, kan du booke online. 
Når du indsender denne formular får du arbejdstager, der vil håndtere din ordre. Indenfor 24 timer vil du modtage en e-mail svar fra virksomheden med konkrete beregninger af din ordre.

Indkvartering i Kroatien - Kroatien Lejligheder 2012

Kroatien er et af de økologisk bedst bevarede dele af Europa! Med sine strande, klimaet, 2700 solskinstimer om året og 8národními parker er en sand perle blandt andre destinationer i Middelhavsområdet.

Dette er et unikt sted i Europa for krydstogter og motorsport både og yachts. På denne side www.ubytovanivchorvatsku.cz er overbevist om, at Kroatien med rette kaldes et land af øer, da de har omkring kysten mere end tusind, og hver enkelt er anderledes.

En af dem er øen Pag, den tredje længste ø og ligger i den nordlige del af Dalmatien. Sollys er op til 320 dage om året. Varme hav indbyder til badning fra maj til oktober. 
På Kroatiens område handel begyndte at blomstre og er nu i dette land ikke blot et smukt feriested, der tilbyder mange kulturelle monumenter, men også af høj kvalitet turistfaciliteter og tjenester til en mere behagelig ferie i Kroatien.

Talrige søslag, der brød ud mellem venezianerne og habsburgerne vidner om havets dyb flankerende kysten af ​​Kroatien. Du vil finde de befæstede havnebyer, skibsvrag og historiske porte, der var smukke forankring af krig og handelsskibe.

Hvis du beslutter dig at tilbringe din ferie her, helt sikkert bør du ikke gå glip af ture til den kroatiske øer dykning i krystallinsk dybder over havet eller lokale bådtur, der åbner et helt andet perspektiv på den kroatiske kyst.

Overnatning i Kroatien kan du finde på disse sider:
www.accommodationincroatia.netwww.unterkunftinkroatien.dewww.zakwaterowaniewchorwacji.plwww.alloggioincroazia.itwww.croatia-hrvatska.eu.

Web studio

Hvis du planlægger at gøre forretninger i området for indkvartering og rejse, hvis du ejer et hotel, gæstehus eller sommerhus til leje, så en af ​​de vigtigste ting er et godt site.Web studio websites.cz tilbyder tjenester inden for web-sites, web design, grafisk design, og design systemer. Virksomheden vil sikre, at en hjemmeside efter dine ideer og indholdet af websteder, du kan redigere selv uden medvirken af ​​programmøren.

Indkvartering i Burgas

Bourgas er den anden største by i den bulgarske kyst (Efter Varna). Det ligger syd for Varna, i den dybe Gulf of Burgas. På trods af Burgas til landet får masser af turister. Byen byder på en smuk kystlinje med en stor, brede strande, alle omgivet af grønne områder, foret med boder sælger forfriskninger og måltider, langs kysten er toiletter og med lidt god vilje komme på tværs godt på bruseren. Sortehavet byens strand er en usædvanlig mørk grå sand med indhold af magnetit (healing), by omgivet af tre søer (Burgas, Atanasovsko, Mandrenské).

Ferie sommerhus

Udlejning hytter og hytter er i vores stadig mere populære. Folk elsker fred, romantik, vi genkender og drive sport aktiviteter og behovet for at koble af fra den daglige kapløb. Alle indkvartering i hytter og hytter, men også pensioner, de kan finde. På denne linje i www.chaty-a-apartmany.cz er set, at der er meget populær især blandt familier med små børn.

Slovakiet

Slovakiet har en meget god naturlige forhold og geografiske position for udvikling af turisme, og derfor bliver en destination for mange turister.Slovakiet er især attraktivt for sin naturlige skønhed, især for bjerg ajeskyně. Men glemmer de kulturelle og historiske seværdigheder som middelalderbyer, slotte, folkemusik arkitektur, kurbade og skisportssteder. Blandt de mest populære destinationer omfatter Høje Tatra.

Magiske County i det sydlige Bøhmen

Tjekkisk Canada er den sædvanlige betegnelse for det område, der ligger i den sydlige region på grænsen af den historiske lander i Bøhmen og Mähren, groft mellem byerne New Bystrice og Slavonice Kunžak og kommuner. Beliggende i den sydøstlige del af distriktet Jindrichuv Hradec. Bare for den naturlige karakter i landskabet, talrige vandstand og omfattende skov-komplekser, noget sychravější for klimapåvirkning er dette område kaldes tjekkiske Canada. Området består af granit og stærkt skovklædte omegn af Nova Bystrice højlandet. Det højeste punkt er den højde af 738 m høj klippe. På tværs af Canada, spredt tjekkisk rock og sten formationer. Relativt rigelig, er der også damme (Kačležský, blod, Aspen, mudder). Tjekkisk Center of Canadas umindelige tider romerske ruiner Landštejn. 
Vi må ikke glemme den nærliggende kurby Třeboň, som i øjeblikket er i centrum Trebonsko.

Galleria degli Uffízi

Toscana er et smukt amt sammenvævet frugtbare dale, frodig vegetation og behageligt klima. Det er beliggende i det centrale Italien i det Tyrrhenske Hav kyst. 
Det er en region anerkendte kunst og historie. Byerne er ofte omgivet af etruskiske mure og cypres grasserende vegetation. Smukke paladser bevis på den rigdom af denne region og middelalderlige rådhus viser det ældgamle tradition for demokrati og selvstændighed. Hovedstaden i provinsen Firenze, som blev et centrum for renæssancens kunst og stadig tiltrækker tusindvis af turister med sine gallerier, Uffizi største samling af italiensk renæssance kunst, charmerende Ponte Vecchio broen med butikker guldsmede kuppel med en døbefont, et gotisk kirke Santa Croce og andre monumenter.

Boblende by

Budapest er den eneste by i verden, hvor er mere end hundrede termiske kilder og brønde. Storbyen er mere eller mindre den boblende jorden. Alt 123 tråde om dagen her udspy mere end 70 millioner liter vand ved en temperatur på 26-76 ° C. Medicinske egenskaber af fjedrene er forskellige, så hver spa er zaměřujína andre sygdomme. Royal bade, Rudas Bade Raitzen og er lavet i det romerske eller tyrkisk-stil, bad, mens Széchenyi blev bygget i neoklassisk stil. Hvis du tilføjer sigøjner musik, krydret mad, Czardas og Tokaj vin, får du en kombination, som de besøgende ofte rejser tiltil Budapest på floden Donau.

Smag obwarzanek

Hvis du besøger byen Krakow og Polen, så glem ikke at smage obvařanek. Obwarzanek er en traditionel brød i Krakow og de omkringliggende ring-formet med en diameter på ca 15-20 cm, som er drysset med birkes, sesamfrø eller groft salt. Skorpen er sprød og blød krumme. Navnet kommer fra forberedelsen, når ringen er dannet af to dele af dejen zadělaného flere timer, før synke et øjeblik i kogende vand et par sekunder til at lave mad, og når de flyder op til overfladen, for at give efter tørring bages til de er gyldenbrune ved ca 250 ° C (cirka 15 minutter). Traditionen med at bage obwarzanek er gammel, den første overlevende omtale fra det 14. århundrede i form af en redegørelse for de kongelige hof. En anden kilde er bevaret privilegium udstedt af kong John Olbracht 26. maj 1496 om, at obwarzaneky kan bage og sælge kun bageren fra Krakow.

Eagle Way i Tyrol

Tyrol er den tredje mest omfattende land Østrig. Det er et føderalt land med den længste grænse, som er 719 km lang. Tyrol deler grænser med Tyskland, Italien og også små dele af Schweiz. Eagle Way er en lang 280 km lange sti, der fører over landet: fra Sun Johann i Tyrol Unterland omkring Wilder Kaiser, yderligere områder Brandenberských Alperne, bjerge og Rofan Karwendel Lechtalskými Alperne og endelig til ons St. Anton am Arlberg. Ørnens Way tilbyder et udvalg af bjergture og viser turister smukke landskab og smukke steder i Tyrol.

facebook g+ twitter